Symphony Studio úspěšně marketingově a organizačně zastřešilo 7. ročník Sádeckého Třesku. Festival v naší režii prošel řadou změn, ať už se jedná o změnu prostředí, rozšíření na dvoudenní hudební festival nebo doprovodný program v podobě MISS Sádecký Třesk.

Hlavní hvězdou festivalu se stal zpěvák Xindl X se svojí kapelou. Dále zde vystoupil například zpěvák Voxel či mladá energická kapela Lola Běží. V sobotu pak dav rozproudili DJ´s v čele s hlavní hvězdou Pixiem, Twisted:Minds nebo Snookey. Speciálním hostem byl MC Life Size, který k nám zavítal až z Anglie.

Na festival si našlo cestu na 1 500 návštěvníků za oba dny. Tímto bychom chtěli poděkovat všem účastníkům za hladký průběh, účinkujícím za profesionální přístup, modelingové a produkční agentuře TopEventum v čele s Eliškou Hoblovou za perfektně zorganizovanou soutěž krásy MISS Sádecký Třesk, srdcařům z Kojetic a v neposlední řadě všem našim partnerům, bez kterých by tato akce jen těžko vznikla. Doufáme, že jste si oba dny užili stejně jako my a za rok na viděnou :-)

Xindl X si podmanil Sádecký Třesk

TWISTED:MINDS ft. MC Life Size

Děkujeme partnerům akce

Servery

BARNEY

 1
 
 
 
 

TONY

 1
 
 
 
 

CLETUS

 1
 1
 1
 
 

Rychlý kontakt

(+420) 724 569 711

Hasskova 95/16, 674 01 Třebíč

kontaktní formulář