Symphony Studio úspěšně zastřešilo sebevědomý projekt TowerPark Praha. Žižkovský vysílač asi netřeba dlouze představovat, ale pro ty, kteří by nevěděli pár údajů.

Žižkovský vysílač (též Žižkovská televizní věž, Žižkovská věž či TVPM) je jednou z pražských dominant a se svými 216 metry současně nejvyšší stavbou ve městě a zahrnuje tedy i nejvyšší stabilní bod ve městě – kótu 474 m n. m. Leží na rozhraní Žižkova a Vinohrad v oblasti Mahlerových sadů. Byla postavena v letech 1985 až 1992 podle návrhu architekta Václava Aulického a statiků Jiřího Kozáka a Alexe Béma.

Co jste ale možná nevěděli je, že Žižkovská věž ve svých útrobách neskrývá jen televizní vysílač, ale i restauraci, bar, kavárnu, vyhlídkovou plošinu, luxusní šestihvězdičkový hotel, kongresové prostory s kapacitou 140 lidí a mnoho dalšího. To vše a mnohem více je sebevědomý projekt Tower Park.

Žižkovská věž je neodmyslitelnou dominantou hlavního města a již přes dvacet let dotváří jeho panorama. Je jen velmi málo míst v Praze odkud věž není vidět, a tak není divu, že se objevuje na většině fotografií turistů z celého světa. Díky jedinečné poloze v blízkosti centra Prahy a široké nabídce služeb je vyhledávanou atrakcí nejen pro zahraniční turisty, ale i pro obyvatele Prahy a České republiky. Nejvyšší stavba České republiky nabízí unikátní 360° vyhlídku s tematicky řešenými kabinami včetně interaktivní části. Po rekonstrukci v letech 2011 - 2012 jsou veškeré prostory zpracovány nevšedním stylem a osloví tak návštěvníky svým jedinečným industriálním designem.

Žižkovská věž patří do Světové federace velkých věží - WORLD FEDERATION OF GREAT TOWERS, což je mezinárodní asociace velkých památek zahrnující některé z nejznámějších staveb světa.

Více zde: http://www.great-towers.com/

Nová webová prezentace vznikla ve spolupráci s designerským studiem Jakuba Vaňka a celá se nese v duchu minimalismu. Na tvorbě webu se podílelo aktivně přes 40 lidí od designerů, programátorů, kodérů, filmařů, fotografů, překladatelů až po komparzisty účinkující ve videoklipu. Kompletní realizace projektu zabrala více než půl roku. Webová prezentace je implementovaná na náš unikátní redakční systém Nympho CMS, který umožňuje pohodlnou správu webu a do budoucna bude sloužit i jako efektivní marketingový nástroj, protože se počítá s rozšířením o moduly pro sběr a vyhodnocování uživatelských dat. Bude tak poskytovat důležitá marketingová data, která  firmám umožní pružnou reakci a následné nastavování marketingové komunikace v digitálním prostředí, ale to už je zase pohádka na příště...


 

 

 

Servery

BARNEY

 1
 
 
 
 

TONY

 1
 
 
 
 

CLETUS

 1
 1
 1
 
 

Rychlý kontakt

(+420) 724 569 711

Hasskova 95/16, 674 01 Třebíč

kontaktní formulář