Ahoj Kubo, mohl by ses nám představit, kdo jsi a co děláš?

Takže jmenuju se Jakub Vaněk a jsem Art director a marketingový specialista (jakub-vanek.cz) projektu Tower Park Praha – Žižkovská věž

1. Jak dlouho pro správu vaší webové prezentace a k marketingovým účelům využíváte Nympho CMS?

Je to zhruba 3/4 roku od spuštění testovací verze a půl roku od ostrého provozu.

2. Jak jste prozatím s funkcionalitami našeho redakčního systému spokojeni?

Já si nemůžu stěžovat. Hlavní výhodu spatřuji v jednoduchém a intuitivním ovládání, které při troše dobré vůle člověk zvládne i bez zaškolení.

3. Jaké přídavné moduly jste pro Váš RS využili?

Další nadstavbou základní verze byl Nympho Newsletter modul, který je přímo implementován do našeho RS a rozesílání hromadných emailů tak zvládne opravdu každý během pár kliknutí.

Kolik emailů průměrně rozesíláte?

Za tu dobu co fungujeme máme poměrně rozsáhlou databázi našich klientů. Průměrně je to něco okolo 10 000 mailů měsíčně.

Kolik času ti to zabere?

S přihlášením do systému a s připraveným obsahem zhruba 10 vteřin :-)

4. Máš zkušenosti i s jinými RS? popřípadě s jakými?

Ano s WP a Joomlou.

5. Jaké hlavní přednosti shledáváš na našem systému?

Rychlost, nenáročnost, bezpečnost dat, a v neposlední řadě to, že při svém pracovním vytížení můžu web pohodlně obsluhovat například i mimo kancelář přes mobilní telefon, takže můžu akutní věci vyřešit například i při obědě.

8. Super Kubo, a jak jsi spokojený s podporou v rámci licence?

S podporou jsme velmi spokojení, systém je včasně aktualizován a oceňuji i hbitou reakci na naše požadavky na rozšiřování o nové funkcionality, které nám pomáhají oslovovat naše klienty. Navíc tříměsíční bezplatná lhůta na odzkoušení systému, kterou poskytujete, ukazuje, že si za svým produktem opravdu stojíte.

9. Doporučil bys náš produkt i další klientům, co bys jim popřípadě vzkázal?

Rozhodně se Vám podařilo vytvořit velmi kvalitní produkt, který se neustále vyvíjí, ale už i v době svého vývoje se stal prodejným a funkčním. Nebudeme si nic nalhávat, Nympho pravděpodobně nebude cílit na klienty typu Smíšené zboží z Horních Puklic nebo Řeznictví Dobrá Lhota, kde by asi náklady s jeho provozem v rámci licence nepřinesly ten správný užitek, ale pro velké firmy které potřebují mít vše sjednocené a cílit na velké množství klientů je to perfektní nástroj. Navíc v případě, kdy se jedná pouze o jeden z Vašich produktů a dokážete například nabídnout i doplňkové služby jako SMS systém na rozesílání hromadných SMS nebo marketingovou analýzu posbíraných dat a další marketingové služby, mohu systém jedině doporučit.

10. Tak jo díky Kubo, Ať se ti daří a děkujeme za spolupráci.

Také děkuji, ahoj.

Servery

BARNEY

 1
 
 
 
 

TONY

 1
 
 
 
 

CLETUS

 1
 1
 1
 
 

Rychlý kontakt

(+420) 724 569 711

Hasskova 95/16, 674 01 Třebíč

kontaktní formulář